MENÚ

Aquí us mostrem els següents aspectes del nostre menú, podeu trobar: La pizza mestra, el menú estrella i les nostres receptes especials.


PIZZA MESTRA

Recollint els informes de la nostra enquesta, hem decidit una pizza que li agradaria a la majoria de la gent.
Una pizza que tingués salsa barbacoa, formatge, podrien afegir ingredients extra si ho desitgen, i els aliments els anirem a comprar al Mercadona, perquè gairebé tothom va a comprar allà.

MENÚ ESTRELLA



Tapes (Opcional): Patates braves, xipirons, calamars a la romana, olives i pa amb tomàquet amb embotit
-PRIMER PLAT: Macarrons o espaguetis amb tomàquet
-SEGON PLAT: Pizza a escollir mitjana.

-Begudes: Hi haurà una carta especialitzada en begudes, que inclourà; diferents tipus de vi i cava, refrescos i aigua mineral.

-POSTRE:
-Crema catalana
-Profiterols
-Gelat a escollir

Costarà aproximadament 20€ (IVA inclòs)














RECEPTA MACARRONS


INGREDIENTS:

-300 g macarrons
-6 salsitxes de porc
-2 tires de costella de porc tallades petites
-Salsa de tomàquet casolana i formatge al gust



ELABORACIÓ

1. Posem una olla al foc amb abundant aigua amb sal i bullim els macarrons.
2. Mentrestant, en una paella amb un raig d’oli d’oliva, farem la costella fins que estigui ben rossa. La reservem.
3. A la mateixa paella, farem les salsitxes tallades petites. Quan estiguin al punt, les reservem.
4. Escorrem la pasta i la tornem a posar a l’olla i hi barregem la mitja llauna de paté, les salsitxes i la costella. Ho remenem bé.
6. Afegim salsa de tomàquet al gust (millor si és casolà, clar).
7. Si ens ve de gust, podem empolvorar amb formatge ratllat i gratinar-lo.






RECEPTA DE LA PIZZA

MASSA

INGREDIENTS-230g de farina força
-20g o 3 cullerades d'oli d'oliva
-20g de llevat premsat
-5g de sal
-10g de sucre
-130g d'aigua tèbia
ELABORACIÓ

1.Com sempre, si teniu amassadora molt millor, acabarem abans, però si no, a mà. Cap problema.
2. Posar la farina, la sal i l'oli en el recipient i barregem. A banda, barrejar l'aigua amb el sucre i el llevat i diluir-ho bé.
3. Barrejar-ho tot plegat fins que tingui el tacte de massa.
4. Farem dues boletes i les deixarem reposar 5 minuts per què perdin el nervi i es deixin estirar bé. Les podeu deixar llevar una hora i tornar a funyir, però també les podeu estirar directament, sense deixar que llevin, i us quedaran molt bé també. Estirarem la massa amb un corró.
5.Estenem la massa en la safata i (si volem) retallem el sobrant.

PIZZA

Ingredients per a 4 persones:
-4 llesques de pa de pagès
-8 cullerades de tomàquet sofregit o tomàquet ratllat
-Embotit ( pernil, llonganissa, pernil dolç,...)
-Formatge ratllat
-Oli d’oliva
-Orenga
-Sal

ELABORACIÓ

1. Torreu les llesques de pa de pagès i reserveu-les.
2. Talleu l’embotit a lamines o a tires.
3. Poseu el tomàquet per sobre la llesca i escampeu-lo amb l’ajuda d’una cullera.
4. Poseu formatge ratllat i orenga per sobre.

5. Escalfeu al forn durant 10 - 15 minuts a 180ºC, fins que es desfaci i es gratini el formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada