PIZZA
MESTRA
Recollint els informes de la
nostra enquesta, hem decidit una pizza que li agradaria a la majoria
de la gent.
Una pizza que tingués salsa
barbacoa, formatge, podrien afegir ingredients extra si ho desitgen,
i els aliments els anirem a comprar al Mercadona, perquè gairebé
tothom va a comprar allà.
MENÚ
ESTRELLA
Tapes
(Opcional):
Patates braves, xipirons, calamars a la romana, olives i pa
amb tomàquet amb embotit
-PRIMER
PLAT:
Macarrons o espaguetis amb tomàquet
-SEGON
PLAT: Pizza a escollir mitjana.
-Begudes:
Hi haurà una carta especialitzada en begudes, que inclourà;
diferents tipus de vi i cava, refrescos i aigua mineral.
-POSTRE:
-Crema
catalana
-Profiterols
-Gelat
a escollir
Costarà
aproximadament 20€ (IVA inclòs)
RECEPTA
MACARRONS
INGREDIENTS:
-300
g macarrons
-6 salsitxes de porc
-2 tires de costella de porc tallades petites
-Salsa de tomàquet casolana i formatge al gust
-6 salsitxes de porc
-2 tires de costella de porc tallades petites
-Salsa de tomàquet casolana i formatge al gust
ELABORACIÓ
1.
Posem una olla al foc amb abundant aigua amb sal i bullim els
macarrons.
2. Mentrestant, en una paella amb un raig d’oli d’oliva, farem la costella fins que estigui ben rossa. La reservem.
3. A la mateixa paella, farem les salsitxes tallades petites. Quan estiguin al punt, les reservem.
4. Escorrem la pasta i la tornem a posar a l’olla i hi barregem la mitja llauna de paté, les salsitxes i la costella. Ho remenem bé.
6. Afegim salsa de tomàquet al gust (millor si és casolà, clar).
7. Si ens ve de gust, podem empolvorar amb formatge ratllat i gratinar-lo.
2. Mentrestant, en una paella amb un raig d’oli d’oliva, farem la costella fins que estigui ben rossa. La reservem.
3. A la mateixa paella, farem les salsitxes tallades petites. Quan estiguin al punt, les reservem.
4. Escorrem la pasta i la tornem a posar a l’olla i hi barregem la mitja llauna de paté, les salsitxes i la costella. Ho remenem bé.
6. Afegim salsa de tomàquet al gust (millor si és casolà, clar).
7. Si ens ve de gust, podem empolvorar amb formatge ratllat i gratinar-lo.
RECEPTA
DE LA PIZZA
MASSA
INGREDIENTS-230g
de farina força
-20g o 3 cullerades d'oli d'oliva
-20g de llevat premsat
-5g de sal
-10g de sucre
-130g d'aigua tèbia
-20g o 3 cullerades d'oli d'oliva
-20g de llevat premsat
-5g de sal
-10g de sucre
-130g d'aigua tèbia
ELABORACIÓ
1.Com
sempre, si teniu amassadora molt millor, acabarem abans, però si no,
a mà. Cap problema.
2.
Posar
la farina, la sal i l'oli en el recipient i
barregem. A banda, barrejar l'aigua amb el sucre i el llevat i
diluir-ho bé.
3.
Barrejar-ho
tot plegat fins que tingui el tacte de massa.
4.
Farem
dues boletes i les deixarem reposar 5 minuts per què perdin el nervi
i es deixin estirar bé. Les podeu deixar llevar una hora i tornar a
funyir, però també les podeu estirar directament, sense deixar que
llevin, i us quedaran molt bé també. Estirarem la massa amb un
corró.
5.Estenem
la massa en la safata i (si volem) retallem el sobrant.
PIZZA
Ingredients
per a 4 persones:
-4
llesques de pa de pagès
-8
cullerades de tomàquet sofregit o tomàquet ratllat
-Embotit
( pernil, llonganissa, pernil dolç,...)
-Formatge
ratllat
-Oli
d’oliva
-Orenga
-Sal
ELABORACIÓ
1.
Torreu les llesques de pa de pagès i reserveu-les.
3.
Poseu el tomàquet per sobre la llesca i escampeu-lo amb l’ajuda
d’una cullera.
4.
Poseu formatge ratllat i orenga per sobre.
5.
Escalfeu al forn durant 10 - 15 minuts a 180ºC, fins que es desfaci
i es gratini el formatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada